Pravno obvestilo

 

Spletna stran www.hisni-mojster.com je vzpostavljena z namenom trženja storitev v okviru podjetja PEGATRON d.o.o.. Vsebine spletnega mesta so informativne. Podjetje ne prevzema odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena zaradi uporabe objavljenih informacij. Uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta bomo skušali zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin spletnih strani brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršnekoli posledice takšnih sprememb.

 

Podjetje PEGATRON d.o.o. ne odgovarja za kakršno koli škodo, ki bi izhajala ali bila povezana z obstojem, dostopom in/ali uporabo te spletne strani in/ali informacij, ki jih ta spletna stran vsebujejo, pa tudi ne za škodo, ki bi nastala zaradi nemožnosti uporabe informacij na spletni strani, in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njeni vsebini, ne glede na to, če so bili obveščeni o možnosti take škode.

 

Vse vsebine, ki so objavljene na spletni strani podjetja PEGATRON d.o.o. so zaščiteno avtorsko delo PEGATRON d.o.o.. Prepovedana je reprodukcija, distribucija, spreminjanje in javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela.

 

Z dovoljenjem podjetja PEGATRON d.o.o. so dokumenti, ki so objavljeni na spletni strani www.hisni-mojster.com, shranjevani, razmnoževani ali kako drugače razširjani le v nekomercialne namene in skladno z določbami Zakona o avtorski in sorodnih pravicah (Ur.l. RS, št. 21/1995), pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah (vir podatkov mora biti vidno označen, podatki pa morajo ostati nespremenjeni).

DSC05018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 VPRAŠAJTE MOJSTRA

 

Če imate kakršnokoli vprašanje v zvezi z našo ponudbo nam pišite na naslov:

 

info@hisni-mojster.com