klemen ebner hisni mojster  

 

KLEMEN EBNER

 

Je ustanovitelj Hišnega mojstra, po izobrazbi IT-jevec, sicer pa potomec mizarske družine z dolgo obrtniško tradicijo skozi več genarecij. Zato mu je delo z lesom in stroji položeno v gene. Izpolnjuje ga vonj po lesu in brnenje mizarskih strojev, ter nenehno reševanje mizarskih izzivov, ki jih sestavlja v smiselno in estetsko celoto.


Pri delu Hišnega mojstra se pri njem združujeta IT-jevska iznajdljivost in inovativnost, ter znanje in izkušnje, ki jih je prejel od predhodnih generacij.


Pohvali se lahko že z več kot 10 letnimi lastnimi izkušnjami in mnogimi zadovoljnimi strankami, ki cenijo Klemnovo natančnost in zanesljivost, ter kakovosten izdelek, to kar ostane za mojstrom, ko se vrata zaprejo.

     
   

SODELAVCI

Pri Hišnem mojstru se združuje delovna ekipa, ki je vedno pripravljena na aktivno delo. Ravnotako so nekateri “v poslu” že več kot 10 let. Sicer pa je značilno za ekipo, da je pretežno mlada in polna energije ter strokovno usposobljena, da kakovostno opravi svoje delo.

MNENJA STRANK

 

“V zelo kratkem času so mi brezhibno zmontirali kuhinjo. Prijazni mojstri so nam kasneje izdelali tudi po meri narejeno garderobno omaro, točno tako kot sem si že dolgo želela.” 

Ivana Potočnik, lastnica stanovanja

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

“Zaradi neodzivnosti in zavlačevanja prejšnjega mizarja smo zamujali z otvoritvijo novega razstavnega salona in pisarne. Po priporočilu prijatelja nam je nato Klemen priskočil na pomoč. Od prvega sestanka do izvedbe niso pretekli niti trije tedni.”

Vezenje Nina

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

“Selili smo se iz starega v novo stanovanje. Hišni mojster nam je vse preselil v zelo kratkem času. Bili smo zelo zadovoljni.”

Igor Jovanovič, stanovalec

 

DSC05018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 VPRAŠAJTE MOJSTRA

 

Če imate kakršnokoli vprašanje v zvezi z našo ponudbo nam pišite na naslov:

 

info@hisni-mojster.com 

 

garderobne ali knjizne omare hisni mojster